Familie Slatérus

Wij zijn de familie Slatérus, bestaande uit Bo & Nicky & Jim (kleinhond), Bobby & Pamela & Riverey (kleinkind) en Marja & Stanley en hebben 1 oktober 2021 onze lang gekoesterde wens vormgegeven, namelijk het starten van een familie horecazaak  Grand Café Lekker Gezellig.

 

De inrichting van ons Grand Café Lekker Gezellig is modern, gezellig en knus door variatie qua meubilair en aankleding en is een plek waar spontane gastheren en – vrouwen echt geïnteresseerd zijn in jou als gast zijn.Thuisvoelen’ is de beleving, die we hierbij nastreven.

 

Verder willen we met Grand Café Lekker Gezellig door het jaar heen gezellige events organiseren, zoals een haringparty in juni, Spaanse avond met sangria en tapas, Duits Oktoberfest met bier en bradwürst en een winterevent met glühwein en oliebollen.

 

Ook organiseren we op de laatste zondagmiddag van de maand een muziek event in onze sfeervolle werfkelder. Een diversiteit aan muzikanten laten ons genieten van hun passie. Zie voor de data van de Events de jaarkalender onder events. 

 

Borrelen op vrijdag of zaterdag.

Kom gezellig borrelen in onze werfkelder. Lekkere drankjes, smakelijke (borrel) hapjes, leuke muziek en vooral gezelligheid. We hebben plaats voor ca 80 mensen, maar bel even (030-2312859) vooraf, zodat we weten waar we rekening mee moeten houden.


Groepsarrangement organiseren.  

Wil je een leuk groepsarrangement organiseren in onze sfeervolle werfkelder? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op, dan bespreken we al je wensen. 

                                                 

                                                    info@grandcafelekkergezellig.nl  

 

Wij zien uit naar je bezoek en zullen onze naam eer aan doen door het je Lekker Gezellig naar de zin te maken.


Tot binnenkort!


Familie Slatérus.

Bo, Nicky, Riverey, Pamela, Bobby, Stanley en Marja.