Groepsarrangementen

Grand Café Lekker Gezellig heeft een sfeervolle werfkelder waar leuke events zijn te organiseren voor groepen tot 100 personen. Denk aan het vieren van een verjaardag, bruiloftsfeest, een bedrijfsbijeenkomst bv een vrijdagmiddagborrel, afstudeerborrels, studentenavonden en recepties. 

In de werfkelder van Grand Café Lekker Gezellig zijn alle voorzieningen aanwezig voor een geslaagd event; een bar met een uitgebreid drankenassortiment, muziekinstallatie met 2 boxen van 300W per stuk, alle muziek naar keuze beschikbaar, meubilair bestaande uit hoge tafels met krukken en lage tafels met stoelen (zitplaatsen minimaal 65) en aangrenzend de keuken.

Voor elk event kunnen we een op maat gemaakt programma samenstellen. Alle varianten zijn denkbaar van sec borrelen tot een aangeklede borrel met diverse hapjes tot borrelen met voorafgaand een lunch of aansluitend een diner.

Wij zijn geopend van vrijdag t/m zondag maar heeft u een evenement op de andere dagen dan is dit ook mogelijk. 

Voor meer informatie:

mail ons info@grandcafelekkergezellig.nl of bel 030-2312859 en we zorgen voor een passend en pakkend event. 


Roos
Lees verder
Wij hebben hier vorige week ons lustrumgala gehouden met de turn studenten vereniging U-turn, het was echt in 1 woord GEWELDIG. Super mooie en fijne locatie, geweldige mensen van Lekker Gezellig die onze avond echt compleet hebben gemaakt met hun enthousiasme en betrokkenheid om het een mooie avond te maken. We zouden hier honderd procent nog een keer een feest organiseren!!! Heel erg bedankt voor de top avond, we kijken hier nog een lange tijd op terug met een grote glimlach.
Marèl Leferink op Reinink
Lees verder
Onze bedrijfsborrel bij Lekker Gezellig was zeker geslaagd! De werfkelder is een leuke locatie, een heerlijke walking dinner werd geserveerd en ook aan de mensen die later aansloten werd gedacht. De familie Slatérus denkt goed mee en is heel flexibel. Zeker een aanrader voor een leuk feest!
Kees Vd Sanden
Lees verder
Fantastische plek met enorm gastvrij personeel. Een must voor iedereen die het naar zijn zin wil hebben! Eigenaar is makkelijk en vlot te bereiken en ze zijn super flexibel!
Previous
Next